Vranje učestvovalo na Međunarodnom sajmu turizma u Banjaluci

VRANJE

Vranje učestvovalo na Međunarodnom sajmu turizma u Banjaluci

Turistička organizacija Vranje učestvovala je na Međunarodnom sajmu turizma u Banjaluci, na kome se predstavilo 70 turističkih organizacija iz zemalja u okruženju, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i BiH, kao i Turske.

Učešće na sajmu pokazalo da je Turistička organizacija Vranje u prilici da odgovori različitim zahtevima savremene turističke tražnje. U prilog tome govori posećenost štanda, na kome je predstavljeno sve ono što ovaj kraj čini specifičnim i primamljivim. Veliki broj posetilaca izrazio je interesovanje i želju da se bliže upozna  sa kulturnim obeležjima, ali i prirodnim potencijalima koji su dostupni i jednako primamljivi različitim starosnim strukturama.

Vranje predstavlja poželjnu destinaciju kojom se može objediniti zimovanje i letovanje, zbog svoje povezanosti sa Кoridorom 10. Nakon dvogodišnje pauze, usled pandemije korona virusa, oživljavanje turizma putem sajmova jedan je od načina da se ponovo povežu ljudi ali i države i da svet ponovo krene ustaljenim tokovima. Upravo zbog toga je ovaj sajam od velikog značaja za TO Vranje ali i njene partnere u BiH, budući da su putem radnih sastanaka već dogovoreni određeni vidovi partnerstva kojim će se značajno obogatiti spoljno-ekonomska saradnja dve zemlje, navedeno je u saopštenju.

Međunaroni sajam turizma, drugi po redu, u Banjaluci je održan od 8. do 10. aprila.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare