Vranje u ritmu Evrope

VRANJE

Približava se dan velikog muzičkog takmičenja za decu „Srbija u ritmu Evrope“, koje će biti održano, u subotu, 16. juna u Nišu.

Vranje će predstavljati učenice Emilija Mišić i Mila Nikolić koje će izvesti pesmu na portugalskom jeziku.

U konkurenciji su 22 opštine i gradova iz Srbije, a pobednik takmičenja biće biran po evrovizijskom modelu, kombinovanjem glasova stručnog žirija i gledalaca.

„Puno smo radile i trudile se da svoj nastup dovedemo do savršenstva. Naš motiv za pobedu je da osvojimo vrednu nagradu za grad i dovedemo ovo spektakularno takmičenje u Vranje naredne godine“, kaže Emilija.

Mila dodaje da one ne nastupaju samo u svoje ime, već da predstavljaju i grad.

„Glasanjem za nas podržavate Vranje, a mi ćemo dati sve od sebe da naš nastup ostane zapažen kako bi dodatno ispromovisale grad“, kaže ova takmičarka.

Pobednik takmičenja kao nagradu dobija polovinu prikupljenog novca od SMS glasanja koji ide u budžet grada, i biće namenjen poboljšanju kvaliteta i uslova rada u školama.

Zbog slabijeg odziva glasača, Vranje je skliznulo na 14. mesto. S obzirom da je takmičenja za tri dana, ove mlade Vranjanke pozivaju svoje glasače da se ponovo aktiviraju i glasaju putem SMS poruke.

Emilija i Mila nastupaju pod rednim brojem 17 i očekuju podršku svojih sugrađana slanjem poruke sledeće sadržine: pesma (razmak) 17 na broj 1557.

„Srbija u ritmu Evrope“ ove godine proslavlja jubilej, deset godina postojanja, a Vranje učestvuje po prvi put.

Ovo veliko muzičko takmičenje direktno će prenositi TV Prva od 14 časova.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o