Vranje: Potpisivanje peticije za smenu lokalne vlasti

VRANJE

Opozicija u Vranju i ove subote je organizovala akciju prikupljanja potpisa građana za smenu lokalne vlasti.

Aktivisti i rukovodstva šest opozicionih stranaka i pokreta, Demokratske stranke, Dosta je bilo, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana, Socijaldemokratske stranke i Srpskog pokreta „Dveri“, u centru Vranja razgovarali su sa građanima deleći im proglas na kome stoji „Tražimo ostavke, jer su obećali, a nisu uradili“.

„Ohrabruje ova današnja akcija. Pokazuje da su ljudi prestali da se plaše i taj nedostatak straha, odnosno spremnost i hrabrost da se suoče sa činjenicom da imamo najgoru moguću vlast u Vranju, u istoriji našeg grada, upravo nam daje dodatni vetar u leđa da nastavimo sa ovim. Već danas nam prilaze ljudi, ali i prethodnih dana imali smo mnogo poziva građana, koji su pitali gde i kada mogu da potpišu,“ izjavila je potpredsednica GrO Demokratske stranke u Vranju Nela Dimitrijević.

Ona je dodala da to mogu da učine uvek u prostorijama bilo koje od ovih šest stranaka i pokreta.

„Jedino ujedinjeni možemo da se izborimo sa vlašću koja  ništa nije uradila za dve godine svog mandata, čak nije završila ni ono što je započeto pre njih. Prosto nema drugog načina da se izborimo sa njima osim na vanrednim lokalnim izborima da bi smo stali na crtu i da vidimo „kom opanci kom obojci“, rekla je Dimitrijević.

Bio je to drugi protest vranjske opozicije, na glavnom šetalištu u gradu. Akcija će biti nastavljena

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare