Vranje: Miljani neophodna pomoć

VRANJE

Porodica Miljane Ristić Stanković, mlade majke iz Vranja, kojoj je dijagnostikovana akutna mijeloblastna leukemija, apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu koliko mogu u njenom lečenju.
Prva faza lečenja koja podrazumeva agresivnu hemoterapiju je započeta u Srbiji.

Zbog specifičnosti ove vrste leukemije i njenog veoma brzog i agresivnog napada na organizam, nastavak lečenja kao i operacija presađivanja koštane srži mora se obaviti u inostranstvu.

Da bi se pokrili medicinski troškovi lečenja i transport, za početak je neophodno 50.000 evra. Međutim, operacijapresađivanja koštane srži u inostranstvu može dostići sumu od 150.000 evra. Te pare njena porodica nema i zato je finansijska pomoć što pre neophodna.

Miljani je dijagnostikovana bolest vrlo brzo nakon porođaja.

Kako bi joj pomogli otvorena je Fejsbuk stranica, a novac se može uplatiti na dinarski račun 160-5300100364761-79 ili preko upustva za devizne uplate na sledećem linku  i.imgur.com/62LkPwe.jpg.

Apelu su se odazvali učenici Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju. Odlučili su da, u utorak, 25. aprila, organizuju humanitarni turnir u malom fudbalu, s ciljem da prikupe novčana sredstva za Miljanu. Kotizacija po ekipi je 1.500 dinara.

„Hajdemo ljudi, ujedinimo se“, jedna je od poruka njenih prijatelja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare