Vranje domaćin predstavnika Sektora za vanredne situacije 

VRANJE

Predstavnici Sektora za vanredne situacije, kao i komandanati brigada i bataljona iz cele Srbije, danas su, u Regionalnom centru za vanredne situacije u Vranju održali jedan od dva godišnja skupa. 

Na skupu je bilo reči o svemu onome što je bitno za unificiran rad svih vatrogasnih jedinica. 

U ime lokalne samouprave prisutne je pozdravio predsednik Skupštine grada Dejan Tričković koji je istakao da je lokalna samouprava svesna strateškog položaja Vranja i zbog toga mnogo polaže na bezbednost samog grada i celog Pčinjskog okruga.  

„Kao što znate Vranje je i sedište 4. brigade Kopnene vojske Srbije, kao i Policijske uprave, tako da uz novootvoreni Regionalni centar za vanredne situacije, naši i građani Pčinjskog okruga s pravom se osećaju bezbednijim“, istakao je Tričković.   

On je dodao da će ovakvi događaji, ali i oni koji će u budućnosti biti održani u Regionalnom centru za vanredne situacije u Vranju biti dodatni podstrek svim zaposlenima da daju maksimum.  

Načelnik Uprave za vatrogasne jedinice pukovnik Goran Nikolić, naglasio je da će u okviru Regionalnog centra za vanredne situacije biti i Nacionalni centar za obaveštavanje za južni i istočni deo Srbije.  

Vranje će biti jedan od četiri takvih centara u Srbiji. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare