Vranje dobija „Ritejl park „Zona“, bez prodavnice nemačkog „Lidla“

VRANJE


Svečanost povodom otvaranja Ritejl parka „Zona“ u Vranju zakazana je za četvrtak, 26. novembar.

Kako je najavljeno, predstavnik investitora, kompanije „Immobalcan“, Martin Pacovski, u 15 sati,  uručiće ključeve Ritejl parka gradonačelniku Slobodanu Milenkoviću.

Lokalna samouprava je ovo zemljište prodala za skoro 300  miliona dinara na osnovu Ugovora o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini uz naknadu u novcu.

U pitanju je površina od 18.241 kvadrat, a sam objekat se prostire na 8.500 kvadratnih metara.

Svoja predstavništva, imaće Deichmann, New Yorker, Pepco, Jysk, Intersport, Sport Vision, Đak sport, Lilly drogeria, Opposite shoes & bags, Dexy co, Gigatron, Exclusive change, Feedback.

Iako je prvi čovek grada, svojevremeno najavio dolazak nemačkog „Lidla“ očigledno je da Vranjanci još dugo neće biti u prilici da u svom gradu pazare u ovoj trgovini, koja ima pristupačne cene.

Rok izgradnje, koja je počela u martu, na potezu ulica Bulevar AVNOJ-a, Pariske Komune i Moše Pijade u Vranju je ispoštovan.

Svi građani koji dođu na otvaranje Ritejl parka „Zona“, u obavezi su da se strogo pridržavaju epidemioloških mera. Organizatori napominju da su zaštitne maske obavezne i u zatvorenom i na otvorenom prostoru.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare