Vodovodna mreža stiže do Priboja i Zalužnje baš pred izbore

LESKOVAC

Gradonačelnik Goran Cvetanović sa svojim saradnicima obišao je radove na izgradnji 760 metara vodovodne mreže na koju će se povezati naseljena mesta Priboj i Zalužnje. Ova dva mesta će tako rešiti dugogodišnje probleme koje imaju sa dotrajalim vodovodnim linijama, pritiska u cevima i bakteriološkom isravnošću.

„Ova investicija vredna je 2,8 miliona dinara“ rekao je Cvetanović i naznačio da je postojeća vodovodna mreža iz pravca Vinarca podložna čestim kvarovima, te da je u poslednjih šest godina bilo 87 havarija na ovoj lokaciji koja je stara više od pola veka.

Direktor JKP „Vodovod“ Staniša Ristić naglasio je da je jedan od problema u otklanjanju kvarova bio i što je stara vodovodna mreža prolazila kroz oranice.

„Upravo to je razlog što pomenuta dva naselja prevezujemo na severni krak, jer ćemo time našim korisnicima obezbediti sigurnije vodosnabdevanje. Ostaju nam radovi na vodovodnoj mreži u samimim mestima Priboj i Zalužnje, zato molim naše korisnike da budu strpljivi jer svake godine ulažemo u rekonstrukciju i cilj nam je da mreža bude kvalitetna u svim mestima.“ Izvođač radova je bujanovačka firma „Buja-Baj“, a u njihovo ime Stevica Ničić kaže da za sada nema problema u radu, osim uskok puta i gustog saobraćaja.

„Ali, sve rešavamo u kontinuitetu. Stanovnici ovog kraja su zavodoljni, jer su svesni da će dobiti zdravu, pijaću vodu i da neće biti kvarova na vodovodnoj mreži.“

Za sve vreme izvođenja radova stara vodovodna mreža će biti u funkciji, tako da će se građani uredno snabdevati vodom.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Проститутки Бишкека
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x