Voda iz klime u gradonačelnikovom kabinetu curi na glave prolaznika

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Crevo kojim otiče voda iz klime u kabinetu gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića postavljeno je tako da pada na glavu prolaznicima.

Grad Leskovac ima propise koji regulišu komunalni red, u koji spada i sprovodjenje vode iz klime, ima i komunalnu policiju koja kažnjava gradjane i gradjanke.

Izgleda da ovo crevo iz klime iz kabineta gradonačelnika ne potpada pod te propise a , kanda, nije ni u nadležnosti leskovačke komunalne policije.

Jer, ako jeste zanimljivo je videti da li će komunalna policija napisati kaznu i podnete prijavu nadležnom organu zbog kršenja komunalnog reda.

Doduše, i ako se usude da je napišu, pošto se radi o pravnom licu, ovaj bezobrazluk će plaćati građani Leskovca, od čijih para se puni budžet grada.

A komentare gradjana kojima je danas voda padala na glavu ne možemo da prenosimo jer ne objavljujemo psovke. Sočne.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
pufnica
pufnica
4 godine pre

Cini mi se da je vama za sve kriv gradonacelnik . Nazalost jednog dana cete shvatiti da je problem u vama a da ce on ostati upamcen kao najbolji gradonacelnik u istoriji Leskovca jer je mnogo toga ucinio za ovaj grad. Leskovac je tek sada poprimio izgled grada kakav zasluzuje.

vojkan82
vojkan82
4 godine pre
Odgovori  pufnica

Iskreno, mislim da su ovo trivijalne stvari na koje ne bi trebali da obraćamo pažnju.

Miša
Miša
4 godine pre

Sad će odma potrče komunalci da ga kazne. Tj ne njega, nego Grad. A i ako ga nekim čudom kazne, opet će Grad da plati kaznu, odnosno – mi.