Vlasotinčanin Milan Stanojević brani boje Srbije u Budvi

VLASOTINCE

U utorak u večernjim satima sa Avale ekspedicija „orlića“ krenula je put Crne Gore, gde će se u Budvi održati Međunarodni bokserski turnir „Montenegro kup“.

Turnir je u međunarodnom kalendaru Evropske bokserske konfederacije (EUBC), a održava se od 18. do 24. maja u Budvi, a na ovom turniru učestvuju bokseri iz 14 zemalja.
Od 23 kandidata koji bili na pripremama u Banji Koviljači, selektor reprezentacije Srbije odlučio je da 8 „orlića“ brani boje Srbije na međunarodnom turniru u Crnoj Gori. Od ukupno osam članova juniorske bokserske reprezentacije Srbije, jedini koji je južno od Beograda dobio priliku da obuče nacionalni dres je Milan Stanojević, član bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

  • Ponosni smo što će član našeg kluba braniti boje Srbije na Međunarodnom turniru u Budvi. Ovo je pripremni turnir za Evropsko prvenstvo koje će se održati ove godine u Gruziji, a mi se nadamo da će Milan Stanojević dobiti poziv selektora i braniti boje Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu. Samo učešće našeg boksera u reprezentaciji je veliki uspeh za naš klub. Milan Stanojević je treći bokser iz našeg kluba koji je obukao nacionalni dres i koji će boje Srbije braniti na međunarodnim turnirima. Za nas to je dokaz da imamo veoma kvalitetnu školu boksa, a ovaj uspeh da još više radimo sa našim takmičarima. Takođe želim da napomenem da smo u prošle nedelju 16.maja, učestvovali na Memorijalnom turniru „Ljubiša Kocić Haler“, koji je održan u SRC „Dubočica“ u Leskovcu, gde je naš bokser Nemanja Mitrović u konkurenciji seniora u kategoriji do 81 kg pobedio Pešić Nemanju iz Leskovca -informiše nas Ivan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ “iz Vlasotinca, o uspesima svojih takmičara, koji su, inače, izuzetno nadareni i vredno rade sve u želji da kada se nađu u ringu iz njega izađu kao pobednici.
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare