Vlasotinčanima posle mesec dana redovno odvoze smeće

VLASOTINCE

Nakon mesec dana neredovnog odvoza smeća, zbog kvarova na kamionima, JKP Komunalac Vlasotince je danas počelo sa redovnim odvozom komunalnog otpada iz domaćinstava, saopšteno je iz kabineta predsednika te opštine.

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress već su javljali da su kontejneri u ovom mestu puni i da se smeće ne iznosi iako se usluga gradjanima naplaćuje.


Zastoj je nastao zbog nemogućnosti da u kratkom roku nabavimo rezervne delove, pa su u jednom momentu sva tri kamiona bila van funkcije, prenosi se u saopštenju izjava v.d.direktora JKP Komunalac Božidara Kocića

On se “izinjava građanima zbog problema koje su imali usled neredovnog odvoza smeća i moli ih za “još malo razumevanja” dok , kako kaže, ne raščiste sav preostali otpad.


Ovo preduzeće od danas iznosi smeće po novom rasporedu, koji će od ponedeljka 28.juna moći da se vidi na sajtu preduzeća, navodi se u saopštenju a v.d. direktora objašnjava da “ukoliko kamioni ne dođu u uobičajeno vreme da iznesu smeće, moguće je da vaša ulica podleže novom rasporedu”.

Prati
Obavesti me o
guest
1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Vasa
Vasa
1 godina pre

Da umanji komunalac račune za svaki mesec kad neredovno odvoze smeće.