Vlasotinački socijalisti podržali Ivicu Dačića

VLASOTINCE

Vlasotinački socijalisti sinoć su održali konferenciju Opštinskog odbora SPS , a sve u okviru priprema za održavanje Desetog kongresa SOPS, zakazanog za 22.decembar 2018.godine u Beogradu.
U Izveštaju o radu OO SPS Vlasotinca u periodu od 2014. do 2018.godine, predsednik Nebojša Stojanović napomenuo je da je bilo i ,,teškog perioda za rad, naročito u vremenu kada su ispadali iz vlasti, i kada su mnogi članovi partije, zaposleni na određeno vreme, ostajali bez posla”.
– U vršenju vlasti vratili smo se 2015.godine, ali bez punog i pravog kapaciteta – posebno je istakao predsednik Stojanović, uz podsećanje da su socijalisti u opštini Vlasotince na izborima 2016.godine ostvarili izuzetno dobar rezultat od 19,1% , što im je u opštinskom lokalnom parlamentu donelo 10 odborničkih mesta, a već u jesen iste godine na izborima za članove mesnih zajednica ostvarili su 26% glasova.


Predsednik vlasotinačkih socijalista Nebojša Stojanović, podsetio je delegate da su u toku ove godine koja je na izmaku uz pomoć ministarstava u kojima su članovi SPS obezbeđena sredstva za našu opštinu za finansiranje određenih projekata iz oblasti povećanja nataliteta, zatim ulaganja u projekte koji poboljšavaju kvalitet života porodica sa malom decom u seoskim mesnim zajednicama , kao i za završetak radova na sportskoj hali u Vlasotincu.
Bez diskusije i aklamacijom prisutnih delegata usvojen je Izveštaj o radu OO SPS Vlasotinca za period od 2014. do 2018.godine.


Delegati su, takođe, usvojili predlog odluke o izboru 18 delegata za 10.kongres SPS, a jednoglasno je doneta odluka da se za predsednika SPS podrži dosadašnji predsednik Ivica Dačić. Za članove Glavnog odbora SPS predloženi su Nebojša Stojanović i Milica Ranđelović, a za člana Nadzornog odbora SPS Dejan Čikić, dok su za članove Statutarne komisije SPS predloženi Marinko Đorđević i Bratislav Mladenović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare