Vlasotinački SNS osuđuje svaki vid nasilja

VLASOTINCE

Vezano za aktuelnu situaciju u Beogradu, Nišu i Novom Sadu osuđujemo svaki vid nasilničkog ponašanja hiligana i batinaša a sve sa ciljem da se pošalje poruka u svetu da je destabilizovana situacija u Srbiji, saopštio je SNS iz Vlasotinca.

“Verujemo u državu koju vodi Aleksandar Vučić da ćemo sačuvati mir i stabilnost zemlje uprkos nasilničkom ponašanju onih koji ne vode računa o našem narodu i našoj deci, već stvaraju ovakve prilike kako bi ostvarili svoje političke ciljeve koje građani Srbije ne podržavaju.
Zapravo radi se o ljudima čija svest očigledno nije dostojna normalnom čoveku, a ovakve nemoralne radnje pojedinaca govore samo o njima, a ne o Srbima i srpskom narodu, kada se sve radi u trenucima dok se država bori sa teškom pandemijom .
Imajući u vidu da je prvo nastalo u borbi društva protiv nemorala, tražimo od države da osudi i kazni počinioce koji uništavaju javnu imovinu i ugrožavaju sigurnost građana Srbije.
Dajemo punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i svim nadelžnim državnim organima i institucijama da preduzmu sve mere iz svoje nadležnosti kako bismo sačuvali mir i stabilnost naše zemlje!” navodi se u saopštenju OO SNS Vlasotince koje je potpisano sa dva imena bez navodjenja njihovih pozticija: Marjan Stanković i Vladimir Kocić.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x