Vlasotinački bokseri pozvani u reprezentaciju Srbije

VLASOTINCE

Članovi bokserskog kluba “Arena“ iz Vlasotinca Ognjen Mitić i Milan Stanojević pozvani su na pripreme omladinske reprezentacija Srbije.

U organizaciji bokserskog saveza Srbije u Banji Koviljači od 09. do 30.januara  održavaju se pripreme omladinske bokserske reprezentacije Srbije. Bokserski savez Srbije je organizovao ove pripreme da bi se reprezentativci Srbije na vreme pripremili za predstojeće Evropsko prvenstvo, koje će se održati u toku maja 2019.godine. Članovi bokserskog kluba “Arena“ iz Vlasotinca, Ognjen Mitić i Milan Stanojević, nakon poziva selektora, otputovali su u Banju Koviljaču, gde će sa ostatkom reprezentacije Srbije odraditi bazične pripreme. Radi se o talentovanim dečacima čije vreme dolazi i koji bi rezultatski maksimum trebalo da ostvare na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

” Ponosni smo što su dva člana bokserskog kluba “Arena” Vlasotince dobili poziv selektora omladinske reprezentacije Srbije, Dragana Vasiljevića, da se priključe reprezentaciji i odrade bazične pripreme. Sam ulazak naših boksera u reprezentaciju i mogući odlazak na Evropsko prvenstvo je veliki uspeh za naš klub. Na spisku selektora Vasiljevića dva boksera iz Vlasotinca su jedini predstavnici regiona jugoistočne Srbije, čime je uspeh još veći . Ja se nadam da će Ognjen i Milan vredno trenirati, a onda sam siguran da rezultati neće izostati i da će naši bokseri posle državnog prvenstva, putovati na Evropsko prvenstvo “, rekao je Milan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare