Vlasina u nedelju ide na noge ,,Tanasku Rajiću” u Pirot: NIŠTA NIJE GOTOVO, DOK NIJE GOTOVO

VLASOTINCE


Fudbaleri vlasotinačkog zonaša Vlasine, sada, po prvi put na gostovanju igraju kao lideri na tabeli zone ,,Jug”. Imaju kapital od pet bodova viška u odnosu na Pčinju iz Trgovišta, koja je najbliži pratilac i koja još uvek gaji ambicije da može da se domogne šampionskog trona.

Rukovodstvo ,,Rosuljaca” kao i direktor kluba Miroslav Milosavljević s pravom smatraju da ništa nije gotovo, dok nije gotovo.

Do kraja prvenstvene sezone ima da se igraju još šest kola i u opticaju su 18 bodova, tako da svaka naredna utakmica za četu trenera Dragana Nikoolića je od izuzetne važnosti.
U nedeljnom matineu od 11 časova u Pirotu vlasotinački zonaš ide u goste ekipi ,,Tanaska Rajića” koja se nalazi u donjem delu tabele, ali i pored toga, zna da bude posebno godopadna na svom bunjištu u Pirotu.

Dugogodišnji rivalitet dve komšijske ekipe, kao i liderska pozicija ,,Rosuljaca” je poseban motiv za domaćine nedeljne utakmice koji najavljuju da su spremni da daju sve od sebe kako bi zaustavili vlasotinačkog zonaša u pobedonosnom pohodu.

Znamo snagu domaćina, znamo da imaju solidan igrački potencijal, ali mi se uzdamo u naše snage i duboko verujemo da smo kadri da ovaj meč okončamo u našu korist. Trener Dragan Nikolić ima na raspolaganju sve igrače, osim kažnjenog golmana Miodraga Mladenovića. U tim se posle oporavka od povrede vraća Nemanja Đokić, a posle duže pauze za najbolji sastav konkuriše i Stefan Đokić – informiše nas o novostima u redovima ,,Rosuljaca”, Miroslav Milosvaljević, direktor kluba.


Sada kada gledate sa prvog mesta i najviše visine kakav osećaj imate ?

“Naravno da je lepo biti prvi na tabeli, ali to za sobom traži mnogo više odgovornosti i htenja u svakom pogledu. Jesmo prvi, jeste da imamo i dobru bodovnu zalihu, ali još ništa nije gotovo, jer tek treba da se igra. I zato mi svakog rivala poštujemo i za nas je svaka sledeća utakmica od posebnog značaja i najvažnija, jer ništa nije gotovo dok nije gotovo.


Imate do kraja sezone još šest kola. Gde mislite da vam može biti najteže ?

“Nema lake utakmice. Tri na svom terenu, a isto toliko i kao gosti. Sutra idemo u Pirot, a gostujemo još ekipi OFK Niša i Mladosti iz Medoševca, a kući dočekujemo Budućnost iz Orašja, Vranjsku banju i u poslednjem kolu leskovačku Slogu. Sve su to ekipe koje imaju dobar igrački potencijal i nikoga od njih ne smemo da potcenimo, misleći da je sve gotovo – oprezan je Miroslav Milosavljević, direktor vlasotinačkog zonaša Vlasine.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare