Vladika osvetio kuću porodici koja je podignuta zahvaljujući donacijama

MEDVEĐA-NIŠ

Episkop niški Arsenije posetio je parohiju u Medveđi i Sijarinskoj banji .

Prilikom ove posete osvećen je novoizgrađeni dom porodice Stefanović, koja živi u Crnom Vrhu pored Medveđe i koja je kuću dobila zahvaljujući mnogim dobrotvorima, koji su svojom ljubavlju i velikodušnošću doprineli brzoj i kvalitetnoj izgradnji pristojnog mesta za život, te će sada ova porodica sada dostojnije živeti.

Po osvećenju doma, ukućanima su uručeni paketi sa namirnicama, a najmlađi članovi porodice Stefanović obradovali su se paketićima sa slatkišima.

Vladika je u Sijarinskoj Banji poseti decom bogatu porodicu Stojković.

Ove godine Stojkovići su dobili svoje deseto dete, te im je ovog puta uručena neophodna pomoć, ali i izražene čestitke zbog hrabrosti i spremnosti da, i pored svih poteškoća, ovaj dom bude ispunjen smehom tolikog broja dece, kojoj su ovom prilikom podeljeni pokloni.

Ovo je bila još jedna u nizu poseta krajevima opštine Medveđa i potrebitima koji žive na njenoj teritoriji. Pravoslavna Eparhija niška tako, uz pomoć dobrih i čestitih ljudi, nastavlja svoju haritativnu delatnost, kako u ovim krajevima, tako i u svim drugim delovima Eparhije.

Vladika je u znak zahvalnosti dobrotvorima koji su pomogli ovaj projekata uručio gramate

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare