Vidovdanski prijem za mlade sportiste

LESKOVAC

Po tradiciji gradonačelnik Goran Cvetanović je na Vidovdan upriličio u Svečanoj sali grada Leskovca prijem za mlade sporiste Leskovca. Tu su bili predstavnici 32 kluba i 18 različitih individualnih sportova, kao što su plivanje, atletika, gimnastika, boks, mačevanje, streljaštvo, biciklizam, tenis, stoni tenis, borilački sportovi (džudo, karate, tekvondo, aikido, MMA), šah, sportovi snage, fitnes i sportsko društvo „Arena“ za decu sa posebnim potrebama. Gradonačelnik je ovom prilikom podsetio da lokalna samouprava kontinuirano ulaže u sport i mlade ljude koji aktivno promovišu zdrav život, prave vrednosti i svoj rodni grad.

„Neki od ovih individialnih sportova su možda pomalo i nepravedno zapostavljeni, ali baš njihovi predstavnici, među kojima ima i reprezentativaca, su dobar primer omladini jer su dokaz da se aktivnost i borbenost uvek isplate. Zato im ovom prilikom izražavamo veliku zahvalost. Mnogo puta su doneli lepe vesti sa republičkih i međunarodnih takmičenja, brojnim medaljama nas obradovali, uneli vedar duh i optimizam.“

U ime mladih sportista na prijemu se zahvalila plivačica Iva Petković koja je rekal da nijedan uspeh ne dolazi sam i da se za njega treba potruditi.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare