VELIKO TRNJANE: RADOVI STALI ZBOG KVARA MAŠINA?

LESKOVAC

 

Radovi na uređenju Rudarskog kanala u delu Velikog Trnjana i Presečine, kao i na Trnjanskoj vadi u istom selu, čiji su početak ozvaničili na press konferenciji  gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i načelnik Gradske uprave za privredu i poljoprivredu Boban Sokolović, vrlo brzo su prekinuti, a mašine su povučene sa terena.

 

Ovakva situacija izaziva  čuđenje i zabrinutost meštana ovih sela.

Na naše pitanje zbog čega su radovi prekinuti, gradonačelnik Cvetanović nas je uputio da odgovor potražimo od načelnika Sokolovića.

U Upravi za privredu i poljoprivredu je JUGpressu rečeno da su sve  mašine izvođača radova, „Maki plast“, u kvaru (?!), i da će odmah nakon njihove popravke, radovi biti nastavljeni i ubrzani.

Medjutim, ni posle  više od dve nedelje od ove tvrdnje rdaovi u Velikom  Trnjanu nisu nastavlejni pa pretpostavljamo da je u pitanju  neki mnogo težak kvar na mašinama.

 

Inače, na lokaciji Presečina  – Trnjane  planirano je da se izvrši čišćenje i izmuljavanje Rudarskog kanala, ukupne dužine 1.200 metara. Planirani su i radovi na kanalu zvanom Trnjanska vada kroz naseljeno mesto Veliko Trnjane u ukupnoj dužini od 1.150 metara.

Ugovorena vrednost ovih radova je 1,1 milion dinara i planirano je da budu završeni za desetak dana.

Taj rok je prošao pre petnaestak dana

 

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare