Veliki uspeh učenika vlasotinačke OŠ “Siniša Janić”

VLASOTINCE

Na Okružnom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture, učenici petog i šestog razreda Osnovne škole “Siniša Janić” osvojili su dva prva, dva druga i dva treća mesta. Prvu nagradu u petom razredu osvojila je Jelka Mitrović koju je pripremala nastavnica Maja Milenović, treće nagrade pripale su Danici Đorđević i Dunji Janković, koje je pripremala nastavnica Maja Petrović.

Veliki uspeh postigli su i učenici šestog razreda sa kojima je radio nastavnik Slaviša Šušulić. Nađa Todorović osvojila je prvo mesto, dok su Nikola Stanisavljević i Hana Dimanić osvojile druga mesta.

Uspeh vlasotinačkih osnovaca je veći i zbog činjenice da je za njihov uzrast ovo najviši rang takmičenja.

Na Okružnoj smotri recitatora “Pesniče naroda mog”, koja je održana u Lebanu okupili su se najbolji recitatori Jablaničkog okruga koji su se takmičili u tri kategorije. U kategoriji od prvog do četvrtog razreda treće mesto osvojila je Iskra Ilić, koja je ujedno i najmlađa nagrađena učesnica ove škole na takmičenju. Nju je za smotru recitatora pripremala učiteljica Jelka Đokić. Isidora Ranđelović i Kruna Ilić, dok su učenice osmog razreda, koje je pripremao nastavnik Slaviša Šušulić, osvojile dva druga mesta. (kraj) VS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare