Veličković ponovo direktor RTV Vranje

VRANJE

Za direktora RTV Vranje ponovo je izabran diplomirani ekonomista, Zoran Veličković, koji je ovu funkciju obavljao u tri mandata.

Odluka je jednoglasno doneta na prvoj Skupštini udeličara, koju čine vlasnici akcija ove medijske kuće, nekadašnji radnici i trenutno zaposleni u RTV.

Na sednici su usvojeni Odluka o promeni pravne forme i Osnivački akt društva sa ograničenom odgovornošću. Zaposleni ove medijske kuće su Rešenjem o prenosu kapitala RTV Vranje bez naknade postali njeni vlasnici. Tako su nakon godinu i po dana dobili je bitku za svoj status.

„Period koji dolazi biće turbulentan i pun izazova jer je sve manje oglašivača, a utakmica je sve surovija. Pred nama je period u kome se mora nadoknaditi izgubljeno, a za to će biti potrebno mnogo rada i strpljenja. Uprkos teškoj situaciji, ubeđeni smo da će RTV Vranje dugo biti lider na medijskoj sceni. Veoma često su novi izazovi zapravo šansa da se bude bolji i uspešniji“, rekao je Veličković nakon imenovanja.

On se zahvalio državnom sekretaru u Ministarstvu privrede, Draganu Stevanoviću, koji je kako je rekao imao sluha za probleme RTV Vranje i u završnoj fazi maksimalno pomogao da se što pre dođe do ovog rešenja, od životne važnosti za zaposlene ove medijske kuće.

„Moj prevashodni zadatak će biti da sačuvam RTV Vranje i vrednost imovine, a to jedino možemo ukoliko ostvarimo jedinstvo među zaposlenima i udeličarima i ukoliko maksimalno  budemo uložili snage u poboljšanju programskog sadržaja, jer bez kvalitetnog programa nećemo moći da opstanemo na medijskom tržištu“, zaključio je Veličković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare