Večnici usvojili izveštaj o ispunjenju plana javnih preduzeća i ustanova

VRANJE

Na 152. sednici Gradskog veća, kojom je predsedavao gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, razmatrana je i prihvaćena Informacija o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društva kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje zakon o javnim preduzećima, a čiji je osnivač Grad Vranje, za period od 01.01.2023. do 30.06.2023. godine, objavljeno je na sajtu grada Vranja.

Članovi Gradskog veća prihvatili su i Izveštaj komisije za kontrolu korišćenja podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivrede za 2022. godinu, kao i Izveštaj o kontroli dodeljenih sredstava iz budžeta grada Vranja u 2022. po javnom pozivu za dodelu finansijskih sredstava za realizaciju programskih aktivnosti uspostavljanja i jačanja udruženja u oblasti poljoprivrede na teritoriji grada Vranja za 2022. godinu.

Prihvaćeni su i Predlozi komisija o dodeli podsticajnih sredstava registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima na teritoriji Grada Vranja za 2023. i o raspodeli sredstava za finansiranje i sufinansiranje programa udruženja građana u oblasti poljoprivrede na teritoriji grada Vranja u 2023. godini.

Na ovoj sednici su razmatrani i prihvaćeni i Predlog odluke o raspisivanju javnog poziva za bespovratno sufinansiranje aktivnosti investicionog održavanja i unapređenja svojstava zgrada na teritoriji Grada Vranja iz gradskog budžeta, kao i Tekst javnog poziva za izbor projekata za bespovratno sufinansiranje aktivnosti investicionog održavanja i unapređenja svojstava zgrada, navodi se u saopštenju.

Većnici su prihvatili i predloge Rešenja o obrazovanju organizacionih odbora manifestacije ,,Dani borilačkih veština“ i turnira u malom fudbalu”, dodaje se u objavi. (kraj) DV/SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare