Većina u leskovačkoj Skupštini usvojila još jedan izveštaj sa greškom

LESKOVAC

Odbornici vladajuće večine u Skupštini grada Leskovca na današnjoj sednici su usvojili izveštaj o radu Javno komunalnog preduzeća iz Grdelice iako na početku izveštaja piše da je on za 2019. godinu.

Na ovu grešku je prvi skrenuo pažnju odbornik iz odborničke grupe “Za Leskovac ZAJEDNO” Dejan Djordjević a o njoj su govorili i drugi odbornici iz ove grupe kao i Dragan Savić sa odborničke liste “Zdrava Srbija-Bolja Srbija”.

Postavili su i pitanje odgovornosti šefa Odeljenja za komunalno stambene poslove Dragana Nikolića, koji je potpisao sve ove predloge izveštaja.

Odbornici opozicije su pitali i da li iko čita ove izveštaje pre no što oni dodju pred odbornike.

Odbornik Savić je imao niz primedbi i na kvalitet rada ovog javnog preduzeća, naročito na kvalitet vodosnabdevanja.

Odbornici većine su juče usvojili i Program razvoja turizma grada Leskovca za 2020. do 2025. godine iako je u dokumentu koji su dobili odbornici falilo 75 strana a bio je i čitav niz primedbi na sadržaj.

A zbog prenošenja izjave odbornika Dragana Savića o ovome , urednicu Regionalne informativne agencije JUGpress je telefonom zvala podnosilac ovog predloga Marija ‘Todorović, zaposlena u Gradskoj upravi , i drsko zahtevala “objašnjenje” zašto smo to objavili.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare