Veče Evrovizije u Nišu

NIŠ

Sve one koji vole da pevaju, skrivene talente ali i sve ljubitelje evrovizijskih pesama, pozivamo da nam se pridruže u pivnici Berta gde ćemo zajedno pevati i zabavljati se uz Evrovizijske hitove, pozivaju iz EU info kutka ljubitelje evrovizijskih pesama. Veće evrovizije u Nišu održava se 29.avgusta od 20 sati.

Ovaj događaj je i prilika da nam se predstavi petoro finalista i pobednika nagradnog takmičenja Euromjuza koji će izvoditi numere sa takmičenja za pesmu Evrovizije.

                                  Svoj muzički talenat predstaviće nam Hadzi Ilija Đorđević Arsić iz Niša, Teodora Đorđević iz Svrljiga, Nemanja Anđelković, Balša Janjušević i Dunja Urošević iz Beograda.

                               „ Nakon njihovog nastupa priliku za dobrom zabavom i nastupom dobiće svi zainteresovani posetioci našeg događaja. Neće to biti samo obična karaoke zabava, već i idealna prilika da sami ili u društvu pokažete svoju ljubav prema muzici i talenat koji će vas nekada možda dovesti i do nastupa na Evrovizijskom takmičenju“, kažu organizatori.                            Ulaz na događaj je besplatan,a organizatori dodaju da je  obezbeđeno jedno piće za svakog posetioca.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare