Vandalizovana nova kancelarija Gradske organizacije Dveri Niš u centru grada

NIŠ

Samo dan nakon što su ispred nove kancelarije Dveri Niš i Kancelarije Narodnog poslanika prof. dr Tamare Milenković Kerković postavljene table sa nazivom i logoom stranke, one su već 20.avgusta od strane nepoznatih nasilnika uništene i iscrtane uvredljivim porukama, saopštio je taj odbor.

” I pored toga što se novi prostor Dveri Niš nalazi u najužem centru grada, u ulici Svetozara Markovića 24, jako je prometan u svako doba dana i osvetljen sa svih strana, prostor ispred kancelarije je vandalizovan.
Ovo nije prvi put da se kancelarije Dveri uništavaju, a i službene prostorije Gradske organizacije Dveri Niš su već nekoliko puta na različitim lokacijama vandalizovane.
Niškom MUP-u prijavili smo nepoznate počinionce, uz zahtev da se prostor parlamentarne stranke Dveri i Kancelarija Narodnog poslanika zaštiti od divljačkih ispada.
Dveri Niš ovakvi siledžijski ispadi neće sprečiti u borbi protiv lokalne vlasti SNS-a, koja već deset godina nastavlja sa uništenjem urbanog, kulturnog i privrednog identiteta Grada i ekonomskim upropašćavanjem Nišlija”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare