Uz pretnje pokušao da izgura sa kolovoza kombi koji je prevozio decu

VRANJE

Vranjancu T.M. određeno je zadržavanje do 48 sati, zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje u saobraćaju i van njega.

Osnovno javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da je T.M. upravljajući putničkim vozilom  marke “opel vektra” na delu auto puta kod sela Polom, izvršio radnju preticanja kombi vozila “Mercedes” vlasništva firme “Šiki turs” iz Vranja u kome su se nalazila četiri punoletna lica i šestoro dece.

 „T.M. je naglo kočeći, presecajući put i pokušavajući više puta da obiđe kombi, krećući se vozilom od jedne do druge strane kolovoza, pri čemu je otvarao prozor i u vožnji pretio prstom vozaču kombi vozila. On je pokušavao da izgura kombi vozilo sa puta, sve vreme ugrožavajući bezbednost javnog saobraćaja i izazivajući strah kod dece koja su ležala po podu minibusa. Kod petlje na ulazu u Vranje, nakon zaustavljanja mini busa, svojim vozilom je stao ispred i u vidno pijanom stanju počeo rukama da udara po haubi i prednjem vetrobranskom staklu. Istovremeno, upućivao je psovke i pretnje, nakon čega je oštećenog vozača D.Đ. iz Vranja uhvatio obema rukama za vrat, pa kada se oštećeni otrgao iz njegovih ruku, T.M. je prišao do svog vozila, otvorio gepek pokušavajući nešto da izvadi uz pretnje oštećenom D.Đ. „da će tek sad videti“, tražeći da svi izađu iz kombi vozila“ – navedeno je u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva.

U tom  momentu po prijavi je došla saobraćajna policija i sprečila osumnjičenog. T.M. u daljem nasilju.

Prema osumnjičenom je naloženo zadržavanje do 48 časova nakon čega je saslušan od strane tužioca i u toku je postupak dokaznih radnji, ispitivanje oštećenih i svedoka.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare