Usvojen Etički kodeks funkcionera

VRANJE

Članovi Gradskog veća u Vranju na sednici, koja je održana u utorak, usvojili su Etički kodeks funkcionera lokalne samouprave i Nacrt Odluke o osnivanju Saveta za praćenje primene Etičkog kodeksa.

Usvojeni su i Nacrt Odluke o prijavljivanju i upravljanju privatnim interesima funkcionera organa Grada Vranja, kao i Nacrt Odluke o kontroli prijema i realizacije donacija Grada Vranja.
Većici su prihvatili i Nacrt Odluke o usvajanju Plana Detaljne regulacije za naselje „Raška“ u Vranju, Posebni program o korišćenju sredstava iz budžeta grada Vranja, JP „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“ za 2021. godinu, kao i Lokalni akcioni plan za unapređenje položaja migranata u Vranju za period od 2021-2025. godine.

Gradsko veće prihvatilo je zahtev Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka NURDOR o postavljanju infopulta na šetalištu, u okviru obeležavanja Svetskog dana dece obolele od raka.

Usvojen je, pored ostalog, i Predlog Odluke o utvrđivanju vrste konkursa koji se raspisuje za sufinansiranje projekata iz budžeta grada Vranja radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2021. godini i utvrđivanje visine sredstava za realizaciju konkursa.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare