Uručeni ugovori za obavljanje stručne prakse, zahvaljivale se Cvetanoviću ko da daje svoje pare

LESKOVAC

U Svečanoj sali grada Leskovca uručeno je 16 ugovora za obavljanje stručne prakse za visokoškolce. Za ovu svrhu iz budžeta Grada Leskovca izdvojeno je sedam miliona dinara. Gradonačelnik Goran Cvetanović je, uručujući ugovore, naglasio da je ključna komponenta napretka, stabilnog društva i jake privrede pružanje podrške mladim i talentovanim ljudima koji su na početku svoje karijere.

„Zato obavljanje stručne prakse omogućavamo od 2013. godine putem Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje. Ovim planom smo, ne računajući tekuću godinu, podržali 1408 osoba i za te namene izdvojili preko 215 miliona dinara. Početkom decembra ćemo sprovesti još jednu meru Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje – meru samozapošljavanja i te ugovore našim sugrađanima delićemo početkom decembra. Mladi kao budući društveni lideri i pokretači ideja moraju da iskoriste svaku priliku za sticanje novih znanja, kontakata i iskustva. Grad će im na tom putu uvek pomoći i omogućiti da trasiraju svoj put ka uspehu.“

Aleksandra Stanojević je završila Saobraćajni fakultet smatra da je ovo odlična prilika da se kroz obavljanje stručne prakse razviju veštine i unapredi grad, dok se Vesna Petrović, master ekonomista, zahvalila gradonačelniku na pruženoj prilici i tome što prepoznaje potencijal u mladim ljudima da uče, stručno se usavršavaju, da rade na razvoju i unapređenju društva, ne samo grada Leskovca, već i čitave Srbije.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Danica
Danica
7 meseca pre

Pred Izbore može sve, to svi znamo. Sačekajte da prođu Izbori i posle se zahvaljuje za ono što je normalno!
Najbolji đaci su otišli iz Leskovca….
Bravo!

Pera ložač
Pera ložač
7 meseca pre

Mladi debi..i. Teško njima sa nama a nama još teže sa njima.

Danica
Danica
7 meseca pre
Odgovori  Pera ložač

Svaka čast za, odgovor!