Uređuje se Novo groblje za Zadušnice

NIŠ

Radnici Sektora Zelenilo JKP Mediana ovih dana ovaljaju poslove vezane za zamenu  letnje rasade jesenjom na svim površinama u gradu. U toku je i košenje zelenila duž glavnim saobraćajnica, a u toku su i pripremni radovi za Zadušnice 7.novembra na Novom groblju.

‚‚Narednih dana naši radnici će sređivati saobraćajnice do Novog groblja, ulica Vijvode Putnika i  Konvanlučka. Kosi se trava na javnoj površini na groblju i odvoz smeća. Prazne  se veliki kontejneri od pet kubika, a u toku su i finalni radovi kao što je orezivanje živih ograda, stubastih tuja i slično‚‚- kaže Mihajlo Miljković, direktor Sektora Zelenilo JKP Mediana.

                  On dodaje da će za Zadušnice biti pojačan broj ljudi koji će uređivati zelene površine, ali i veći broj kamiona za odvoz smeća.                    ‚‚Nadamo se da nećemo sada imati velike gomile smeća pored kanti kako je to bilo prošle godine, već ćemo sa tri do četiri kamiona u petak i subotu , da izvezemo smeće i uradimo svoj deo posla kako bi građane na sam dan Zadušnica dočekalo uređeno groblje‚‚- zaključuje Miljković

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare