UREDJENJE PARKINGA KOD GRADSKE CRKVE

LESKOVAC

Za četrdesetak danabiže završeni radovi na uredjenju prostora izmedju stambenih blokova u ulici  7. jula u Leskovcu na kome će bitiobezbedjena 48 parking mesta, najavio je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

 

On je objasnio da je naručilac posla  Metroparking jug.

“Aneksom ugovora, koji je grad

Leskovca potpsiao sa ovim preduzećem  Metroparking jug je u obavezi da finansira izgradnju novih javnih parkirališta i realizuje projekte ukupne vrednosti u visini od 30.000.000 dinara, rekao je Cvetanović.

Parking mesta na ovom prostoru biće u prvih godinu dana besplatna za stanare zgarad ispred kojih su a posle toga će ih plaćati svi koji ih koriste, objašnjeno je danas.

 

Najavljeno je da će  Metroparking  biti naručilac radova na rekonstrukciji raskrsnica i pešačkih površina duž saobraćajnice u ulici Goce Delčeva i Partizanskoj ida će finansirati  izgradnju parking prostora na javnoj površini unutar stambenog bloka između Bulevara oslobođenja i ulica Moše Pijade i Koste Stamenkovića, rekonstrukciju raskrsnice i pešačkih površina duž saobraćajnice severno od centra grada, kao i izgradnju parking prostora u bloku 14.

 

Izvođač radova u ulici „7.jula“ je „Maki plast“ Togočevce, a vrednost ugovora je 4.000.000 dinara.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare