Upis u IT odeljenje vranjske Gimnazije

VRANJE

I ove godine Gimnazija „Bora Stanković“ u Vranju upisivaće učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku koji konkurišu za specijalizovano IT odeljenje, saoštila je Uprava ove škole.

Učenici koji su se prijavili za polaganje prijemnog ispita za upis u specijalizovano IT odeljenje za Pčinjski okrug prijavljivanje  će obaviti  slanjem mejla srednjoj školi, Gimnazija „Bora  Stanković“ u  Vranju na mejl vrgimnazija@ gmail.com i popuniti elektronski obrazac prijave.

U tekstu mejla potrebo je da se navede generički broj koji su učenici dobili pri prvom onlajn prijavljivanju početkom aprila. Obrazac prijave se nalazi na sajtu ministarstva ( Prijava za polaganje prijemnog ispita koja se nalazi na sledećem linku http://www.mpn.gov.rs/wp-content/uploads/2020/05/PRIJAVA-ZA-POLAGANJE-PRIJEMNOG-ISPITA-LINK1.doc

U obrascu prijave se navodi šifra koju učenik dobija i upisuje se u njegovu knjižicu. Ove šifre će učenici dostaviti kada ih dobiju u matičnoj osnovnoj školi.

Škola potvrđuje prijem Prijave za polaganje prijemnog ispita tako što potvrdi prijem mejla.

Učenici koji nisu uspeli da izvrše onlajn prijavu ili se nisu uopšte prijavili (nemaju generički broj), mogu da se prijave popunjavanjem i štampanjem obrasca iste prijave, koji lično predaju u školi koju  žele da upišu. Overen primerak prijave je dokaz da je izvršeno prijavljivanje.

Prijavljivanje za polaganje prijemnih ispita (slanjem mejla ili direktno) biće obavljeno od 18. do 21. maja tekuće godine.

Škola će obezbediti da se u periodu od 8 časova do 20 časova, preko zvanične mejl adrese vrgimnazija@gmail.com, potvrđuje prijem prijave.

Nakon izvršenih prijava i sagledavanja prostornih kapaciteta gimnazija koji obezbeđuju epidemiološku bezbednost kandidata, biće objavljen konačan spisak lokacija gde će se obaviti prijemni ispit.

Uprava  škole saopštava da se sve potrebne i važne informacije nalaze i na sajtu škole vranjske  gimnazije  www.vranjskagimnazija.edu.rs

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare