Umesto suncobrana, na čairskom bazenu hlad pravi protivgradna mreža

NIŠ

Otvoreni bazen, u sklopu Sportskog centra Čair (SC Čair), predstavlja jedno od najomiljenijih letnjih kupališta Nišlija. Spas od velike vrućine svakodnevno ovde potraži veliki broj ljudi i dece, ali osim što se rashlađuju u vodi, posetiocima hlad pravi protivgradna mreža. Oni koji se odluče da provedu dan na bazenu mogu, uz simboličnu doplatu, da koriste i ležaljke koje se nalaze ispod ovih improvizovanih suncobrana.

Za sada nismo dobili odgovor od uprave SC Čair, zbog čega su se odlučili da svojim posetiocima na ovaj način obezbede zaklon od prejakog sunca? Ono što smo ih takođe pitali bilo je, koji je broj ležaljki sa kojim bazen raspolaže, te da li je u stanju da svakog trenutka posetiocima, koji žele da doplate ovu pogodnost, omogući njihovo korišćenje u hladu?

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dragan
Dragan
1 godina pre

Nemoguce je doci do lezaljke na bazenu cair Nis. Dolazimo sa malom decom vec nekoliko dana odmah po otvaranju i vec su sve lezaljke zauzete peskirima, mada nema toliko posetioca. Bedno i sramotno; citamo o tome kako se ovaj problem resava na plazama, ali izgleda da ovde morate da poznajete nekoga na bazenu. Mnogo bolje mesto je po tom pitanju je Aqva park kod Doljevca.
Pozz,
Dragan, poslednji put ovde, sto i drugima preporucujem.