Ulaganje u unapređenje nastave

VRANJE

U Ekonomsko trgovinskoj školi u Vranju obrazuje se prva generacija đaka za bankarskog i službenika u osiguranju. U cilju unapređenja nastave škola je uz pomoć lokalne samouprave opremila kabinet za službenika u bankarstvu i osiguranju. Uloženo je oko 800.000 dinara. Od te sume grad Vranje je izdvojio oko 350.000 dinara.

Učenici ovog obrazovnog profila pripremili su prezentaciju o prednostima obrazovanja u Ekonomsko trgovinskoj školi kojoj su prisustvovali gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i gradska većnica Zorica Jović

U razgovoru sa đacima gradonačelnik je istakao značaj sticanja znanja, ali i primene kroz samostalni rad.

,,Na republičkom i lokalnom nivou imate konkurse i ukoliko ste obučeni za pisanje projekata, možete aplicirati i realizovati željeni projekat. Pored znanja, morate imati veru i samopouzdanje, voleti svoj grad i doprineti njegovom razvoju. Lokalna samouprava će nastaviti sa ulaganjima u škole“, rekao je Milenković.

Gradska većnica Jović je istakla da joj je izuzetno drago što sada učenici imaju potrebnu opremu, prema kojoj se treba odnositi domaćinski.

Direktor Ekonomsko trgovinske škole u Vranju Mome Andonović se zahvalio na podršci koju su dobili od grada. Govorio je i o planovima škole kada je reč o unapređenju nastave i poboljšanju uslova za rad.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare