Ujedinjena demokratska Srbija u Vlasotincu

VLASOTINCE
Predstavnici ,,Ujedinjene demokratske Srbije” bili su u petak u večernjim satima Vlasotincu. U ime domaćina goste koji su bili u sastavu Marko Đurišić nosilac liste na poslaničkoj listi, zatim Nenad Konstantinović iu Bojan Đurić, dočekao je i pozdravio dr. Slavoljub Mitov, prvi na listi za odbornike za lokalni vlasotinački parlament.
Na platou ispred zgrade opštine Vlasotince bio je postavljen štand, a gosti iz Beograda imali su priliku da se sretnu sa građanima i da tom prilikom odgovaraju na pitanja mnogobrojnih znatiželjnika.
Potom je održana tribina u velikoj sali opštine Vlasotince, gde se takođe okupio veliki građana gde se gosti iz Beograda okupljenima govorili o programu Ujedinjene demokratske Srbije.

  • U goste su nam došli osnivači ,,Srbije 21. vek “, što u prevodu znači Srbija za 21.vek, i mi se nadamo da će taj 21.vek doći u Srbiji. Oni se nalaze na 7. mestu liste za poslanike, i to pod nazivom ,,Ujedinjena demokratska Srbija” a ,,Pokret za Vlasotince – dr. Slavoljub Mitov – Samo hrabro” je na 5.poziciji za odbornike za vlasotinačku opštinu. Studenti najviše vole ocenu sedam, i zato vas pozivam da glasate za listu pod rednim brojem 7. za poslanike, a za odbornike da zaokružite listu pod rednim brojem 5. Naša očekivanja na lokalnom nivou su da dobijemo poverenje naših glasača od 70 posto u odnosu na predhodne izbore, ali to će biti teško zbog svih okolnosti koji opterećuju ove izbore. A to je da su ljudi uplašeni i da ih primoravaju da glasaju za stranku na vlast. Ukoliko uđemo u vlast, trudićemo se svom snagom da radimo na prospeirtetu naše opštine i za dobro svih građana u celini – rekao je dr. Slvoljub Mitov.
    Marko Đurišić je nosilac liste na republičkoj listi za poslanike, i one je donedavno bio, najpre, u Demokratskoj stranki a potom u Socijaldemokratskoj stranki, baš kao i Nenad Konstantinović, doje je Bojan Đurić bio člal LDP.
  • Sve su prognoze da će ovi izbori koji će se održati 21.juna rezultatski sasvim izvesni da će ih dobiti ,,naprednjaci” koji za to u svojim rukama imaju sve reusrse koristeći ih maksimalno za svoje potrebe. Međutim, mi očekujemo da će posle toga usediti promene i to za dve godine kada budu održavani predsednički izbori. Svi mi iz opozicije moramo biti maksimalno spremni za te izbore, a u međuvremenu moramo svi mnogo da radimo kako bi smo došli u poziciji da možemo smeniti sa predsedničke funkcije Aleksandra Vučića. To mora biti naš plan i na tome se mora ozbiljno i studiozno raditi, jer svi smo razočarani onim što su oni radili i činili za proteklih osam godina koliko su onio na valasti – rekao je Marko Đurišić, a nešto slično su kazali i Nenad Konstantinović i Bojan Đurić, uz napomenu da su mnogo novca pojedinci iz vlasti pokrali na raznim projektima, kao i da se država nepotrebno zadužuje, i da ta sva velika uzeta novčana sredstva morati da vraća narod u periodu koji je pred nama.
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare