Ugrađuju grebani asfalt u gradu i selima

LESKOVAC

Prema ugovoru potpisanom 2019. godine Leskovcu će firma JP „Putevi Srbije“ ustupiti 8000 kubnih metara strugane asfaltne mase, objavlejno je danas na sajtu grada.

Od te mase je do sada 3000 metara kubnih ugrađeno u toku prošle godine u gradske saobraćajnice (ulica Osma, Mile Lazarevića, Dunavska, Kosovke devojke, Cerska, Moravska, Milutna Bojića, Pustorečka…), kao i u selima Vinarce, Stopanje, naseljima Ančiki, Bratmilovce… Ovih dana nastavlja se sa radovima i preostala količina od 5000 metara kubnih ugrađuje se u severnom delu grada – Donjem Brijanju, Međi, Brestovcu i Lipovici, a u toku naredene nedelje nastaviće se sa ovim radovima u Pečenjevcu, Živkovu, Priboju, Zalužnju i Razgojni. Biće posipan i nekategorisani put prema opštini Gadžin Han, navodi se na sajtu grada.

Čitaoci JUGpressa su iz više sela javljali za vikend da se u njihovim mestima izvode ovi radovi i u vreme policijkog časa a neki do njih tvrde da su preskočene ulice u kojima žive ljudi koji nisu glanovi ili nisi glasali za SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Niska gradnja
Niska gradnja
4 godine pre

Ulice bi trebalo da se asfaltiraju, a ne posipu grebanim asfaltom. Tim asfaltom se posipaju nekategorisani putevi. Jedan od takvih je u ataru sela Rudare (od naselja Slavko Zlatanović do rudarske Crkve i groblja prema kome gravitiraju građani gradskog naselja Podrum. Taj put treba da se osposobi i privede nameni. Za seoske puteve neka se organizuju meštani, pa samodoprinos, pa neka pomoć države … Gledajte malo javnu korist, a ne samo stranačku.