Udruženja boraca uručila zahvalnicu Džuniću

NIŠ

U Skupštini Grada Niša organizovan je prijem za predstavnike Udruženja veterana 63. padobranske brigade i predstavnike SUBNOR-a. Tom prilikom su predsedniku Skupštine Grada Niša dr Bobanu Dzuniću uručene zahvalnice ovih udruženja za uspešnu saradnju sa Skupštinom Grada Niša.

                          „Zaista sam zahvalan Udruženju veterana 63. padobranske brigade i Udruženju SUBNOR. Sa njima imamo dobru dugogodišnju saradnju. U protekle dve godine imali smo niz zajedničkih akcija i događaja. Ova zahvalnica veterana 63. padobranske brigade i SUBNOR-a su samo dokaz da Skupština grada i ja lično, kao predsednik Skupštine Grada, radimo dobro i dovoljno na afirmaciji ovih udruženja. U ovim teškim vremenima je i te kako potrebno da naše lokalne samouprave imaju što bolju saradnju sa ovim patriotskim udruženjima“, izjavio je predsednik Skupštine Grada Niša Boban Džunić.

                    Tomo Čolović, potpredsednik Udruženja veterana 63. padobranske brigade, je kazao da imaju izuzetnu saradnju sa Skupštinom, i da se nada da će tako i ostati.

                   „Već nekoliko godina sarađujemo sa Gradom Nišom. Sa Skupštinom imamo izuzetnu saradnju i podršku u svim našim aktivnostima, pogotovo kada je došao gospodin Džunić. Kao rezultat te saradnje i nesebične pomoći je o ovo posebno priznanje“, rekao je Tomo Čolović.

                  Anđelko Milićević, član predsedništva SUBNOR-a i koordinator za jugoistočnu Srbiju, se zahvalio na dosadašnjoj saradnji, i najavio je nove zajedničke manifestacije.

                    „ U zakonu o borcima piše da sve lokalne samouprave imaju pravo da pomažu ukoliko imaju mogućnost, a mi imamo jako dobru saradnju sa Gradom. Prošle godine smo imali jednu veliku manifestaciju na Bubnju, 80 godina od Antifašističkog ustanka u Srbiji“, kaže Milićević, i dodaje da će se u Nišu održati još jedan važan događaj u organizaciji SUBNOR-a.

               „24. decembra imamo manifestaciju gde obeležavamo 110 godina stvaranja srpske vojne avijacije koja je stvorena u selu Trupale. Pokrovitelj manifestacije je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Zato pozivam narod Niša i jugoistočne Srbije da dođe da to zajedno proslavimo“, dodao je Anđelko Milićević.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare