Učenici Trgovinsko-ugostiteljske škole kao turistički vodiči

LESKOVAC

Trgovinsko-ugostiteljska škola organizovala je zajedničku stručnu posetu Narodnom muzeju učenika OŠ „Svetozar Marković“ i učenika Trgovinsko-ugostiteljske škole.

Učenici trećeg i četvrtog razreda obrazovnog profila turistički tehničar ovom prilikom su se oprobali u ulozi turističkih vodiča i za učenike drugog razreda OŠ „Svetozar Marković“ organizovali su dvočasovnu pešačku turu i obilazak Narodnog muzeja, Gradske kuće, crkve Odžaklije i etno kuće Šop-Đokića.

„Cilj nam je bio da učenici smera turistički tehničar steknu novo iskustvo, da vežbaju komunikaciju i stiču veštine koje će im trebati kada sutradan počnu da se bave ovim posao, ali i da ove mlade ljude upute u to šta je to kulturna baština našeg grada i našeg okruženja. Mi smo sa Narodnim muzejom ove godine napravili jako dobru saradnju i nadamo se da će ovu pešačku turu hteti da probaju i druge škole, kako bi ovo zajedničko iskustvo donelo puno lepih i novih saznanja, kao i iskustava“ rekla je Danka Ilić profesor Trgovinsko-ugostiteljske škole.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x