Ucenici Tehnicke skole pripremili paketice

VLASOTINCE

Učenički klub „Ekonomist“ iz Tehničke škole danas je realizovao tradicionalnu akciju „Mafinima do srca“. Pripremljeno je trideset novogodišnjih paketića za decu koja u Centru za decu i omladinu koriste uslugu Pomoć u kući.Učenice prve godine na ekonomskom smeru naišle su na izuzetnu dobrodošlicu. Deca i mladi okupljeni uz novogodišnju jelku osmehom, muzikom i posluženjem su dočekali plemenite učenice i njihovu profesorku Jasminu Đorđević.

 • Ovakve svečanosti znače da neko misli na nas, da ima humanih ljudi i mladih. Ovde se lepo družimo, pevamo, crtamo, takmičimo se – kaže Nemanja Pavlović, vidno obradovan druženjem i poklonom.
 • Volim Novu godinu i praznike. Ovde se svi poznajemo i družimo. Obradovao sam se danas paketiću – dodaje Mladen Nikolić.
  Njegova drugarica Tanja Petrović kaže da voli slave, praznike, jelku, ukrase.
 • Mi se družimo i kod kuće, kuvamo kafu, čaj – dodaje Tanja Petrović.
  Pre nego što su paketići podeljeni, učenica prve godine Tehničke škole Helena Šušulić je otpevala nekoliko pesama, a Tanja joj se odmah pridružila.
  Dečjoj radosti nije bilo kraja kada su dobili paketiće i odmah zavirili u njih.
  Psiholog Meri Stojković kaže da korisnici usluga Centra za decu i omladinu organizuju Novogodišnji vašar, Uskršnji bazar, uličnim akcijama obeležavajue Dan zaljubljenih, 8. mart, Dan starih… Posećuju izložbe, škole, biblioteku, učestvuju na sportskim takmičenjima.
  Akcija Tehničke škole „Mafinima do srca“ jedna je od važnijih za decu i mlade, korisnike usluga Centra za decu.
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare