Ubrzo posle sednice Štaba za vanredne situacije rukovodstvo Jure odlučilo da radnici ne dolaze sutra

LESKOVAC


Južnokorejska kompanija Jura koja u Leskovcu zapošljava oko 2800 radnika sutra neće pokrenuti svoje pogone, objavljeno je na sajtu grada , ubrzo posle sednice Štaba za vanredne situacije grada .

“Nakon odgovora Vlade Republike Srbije na upućene dopise iz Kabineta gradonačelnika Leskovca i razgovora rukovodstva kompanije sa gradonačelnikom i komandantom Gradskog štaba za vanredne situacije dr sci. med. Goranom Cvetanovićem odlučeno je da ovaj investitor sutra ne pokrene svoju proizvodnju sa svih 2800 radnika. U Juri će rad nastaviti oko 200 radnika u novom pogonu, stari proizvodnju obustavljaju do daljeg.

Podsetimo, nakon navoda da će leskovačka Jura vratiti svojih 2800 radnika na posao, reagovao je Zavod za javno zdravlje, Gradski štab za vanredne situacije, Kabinet i sam gradonačelnik Cvetanović i zbog aktuelne epidemiološke situacije ovoj kompaniji je upućena preporuka da uvede minimalni proces rada, što je rukovodstvo Jure prihvatilo. Nadležne institucije će kontrolisati da li se preporuka u potpunosti poštuje”, navodi se u sapštenju.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x