U Vranju Vučiću daju Specijalno javno priznanje i 100.000 dinara

VRANJE

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, predložen je za Specijalno javno priznanje „31.januar”, za doprinos razvoju umetničkog stvaralaštva i izgradnji nove zgrade vranjskog Pozorišta. Priznanje će biti dodeljeno u vidu diplome, sa novčanim iznosom od 100.000 dinara.

Komisija za mandatno-imunitetska pitanja i izbor i imenovanje Skupštine grada Vranja usvojila je listu kandidata, dobitnika Javnih priznanja „31. januar“

Za Javno priznanje „31. januar“ u vidu diplome, predloženi su Humanitarno udruženje „Koce zauvek“ iz Vranja, za doprinos u društvenom i humanitarnom radu, KK „Panteri“ iz Vranja, za razvoj i unapređenje sporta u gradu, Umetnički ansambl „Stanislav Binički“, za doprinos razvoju kulturnog stvaralaštva.

Za Javno priznanje „31. januar“ u vidu diplome, sa novčanim iznosom od 50.000 dinara, predloženi su Goran Spasić, policijski službenik PU Vranje, za izuzetne rezultate u oblasti zaštite i bezbednosti građana,
Ivana Vučković, profesor razredne nastave, za izuzetne rezultate u vaspitno-obrazovnoj oblasti i Slobodan Mitrović, prvi kustos pedagog u Muzej kući Bore Stankovića, za doprinos u očuvanju i zaštiti kulturnih dobara i razvoja i unapređenje kulture grada.

Na sednici Skupštine grad koja je zakazana za, petak, 24. januara, biće doneta konačnu odluku o dobitnicima najviših gradskih priznanja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare