U Vranju podržana smena Stefanovića i nekoliko lokalnih funkcionera Srpske napredne stranke

VRANJE

Na sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju jednoglasno je podržana smena Nebojše Stefanovića, ministra odbrane, sa svih stranačkih i državnih funkcija, potvrdio je medijima sekretar vranjskih naprednjaka Goran Đorđević.

Članovi gradskog odbora izjašnjavali su se ne samo o smeni republičkih, već i lokalnih funkcionera. Sednici je prisustvovao i potpredsednik IO SNS Dragan Stevanović

„U lokalu predložene su smene Ljiljane Antić, direktorke vranjskog Zdravstvenog centra, Miroljuba Stankovića, savetnika gradonačelnika za zdravstvo, Dejana Stanojevića, izvršnog direktora JP „Urbanizam i izgradnja grada“, kao i predsednika Saveta za infrastrukturu GrO SNS. Osim njih naprednjaci su zahtevali i smenu, Nebojše Zupančića, člana Gradskog veća zaduženog za resor privrede, ekonomije, preduzetništvo i ugostiteljstvo, Nenada Đorđevića, člana Gradskog veća za sport i omladinu i Bobana Antanasijevića, načelnika Odeljenja za inspekcijske poslove grada Vranja“, izjavio je Đorđević.

On je dodao da su  svi predlozi usvojeni jednoglasno, osim predloga za smenu većnika Nenada Đorđevića jer je od 96 članova koji su glasali petnaest bilo protiv.

Predlozi za smenu su prosleđeni centrali stranke u Beogradu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare