U Vranju otvorene stranačke prostorije Stranke slobode i pravde

VRANJE

U Vranju su svečano otvorene stranačke prostorije Stranke slobode i pravde (SSP) koje se nalaze u zgradi pored Doma Vojske u Vranju.

Otvaranju su, pored lokalnog rukovodstva, članova i simpatizera stranke , prisustvovale i zvanice, uglavnom predstavnici i članovi lokalnih odboraopozicionih partija – Narodne stranke, Demokratske stranke i drugih.

Predsednica Inicijativnog odbora SSP u Vranju doktorka Mirjana Ilić Stošić rekla je da „Novootvorena kancelarija SSP predstavlja oazu slobode i pravde”.

„Takvih oaza u našoj zemlji iz dana u danima sve više. Naš cilj i zadatak je da naša Srbija jednog danaosvane slobodna i pravedna, a to će se desiti onog trenutka kada svrgnemo ovu diktatorsku vlast“, dodala je ona.

Stošić je rekla da će SSP u narednom periodu raditi na jačanju stranačke infrastrukture na području grada Vranja i u drugim opštinama na jugu Srbije.

Iz  vranjskog odbora SSP je najavljeno da će jug Srbije uskoro posetiti lider partije Dragan Đilas, koji će nakon formiranja odbora u Trgovištu boraviti i u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare