U Vlasotincu SPS zadovoljan rezultatom

VLASOTINCE

S obzirom da se opštinska organizacija SPS Vlasotince nije oglasila povodom nedavno završenih izbora, osećam potrebu da se kao potpredsednik OO SPS Vlasotince zahvalim svim članovima, simpatizerima i pristalicama Socijalističke partije Srbije, koji su nam dali podršku na ovim izborima, navodi se u obraćanju medijima koje potpisuje potpredsednik Opštinske organizacije SPS Vlasotince Milan Jović .

“Mi smo zadovoljni ostvarenim rezultatima na parlamentarnim izborima na teritoriji opštine Vlasotince. Rezultat SPS na izborima održanim u nedelju 3. aprila je bolji u odnosu na rezultat iz 2020.godine., što jasno pokazuje da su građani prepoznali vrednost i principe za koje se SPS zalaže.

Čestitamo na izbornom rezultatu našem koalicionom partneru Srpskoj naprednoj stranci i na ubedljivoj pobedi našem zajedničkom kandidatu za predsednika Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

S obzirom na pozitivni trend rasta, smatram da će rezultat SPS na narednim lokalnim izborima biti još bolji, a mi ćemo dati puni doprinos da tako u buduće i bude”, navodi se u saopštenju.

                                                                                          

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare