U Vlasotincu potpisani ugovori sa udruženjima

smart

VLASOTINCE

Danas u Vlasotincu 33 udruženja je potpisalo ugovore kojim će biti finansirani iz budžeta opštine Vlasotince u tekućoj godini, po sprovedenom konkursu od 16.juna ove godine. Sve su to projekti koje realizuju udruženja u 2020.godini sa ciljem doprinosa ostvarivanju javnog interesa opštine Vlasotince i održivom razvoju lokalne samouprave u prioritetnim oblastima.


Inače, na konkurs za izbor projekta udruženja koja se u 2020.godini finansisraju iz budžeta opštine Vlasotince prijavilo se 37 udruženja. Od tog broja odobrena su projekti 34 udruženja, dok su tri odbijena, a svoje potpise na ugovore stavilo je 33 udruženja. Ukupan iznos odobrenih sredstava je četiri miliona dinara, a najveći iznos opredeljenih sredstva je 300.000 dinara i biće uplaćen na račun Lovačkog udruženja ,,Bogiša Popović ,,Giša” .

  • Ove godine kasnimo malo sa sprovođenjem konkursa namenjnog udruženjima, ali korona virus nas je usporila, pa evo sada smo u prilici da potpišemo ugovore. Nadamo se da ćete imati dovoljno vremena da sprovedete svoje projekte u delo. Pred vama je širok dijapazon teme od javnog interesa, od prevencije svih vrsta nasilja i diskriminacije, preko očuvanja tradicije, do promocije lepote vlasotinačkog kraja. Svi ti projekti doprinose jednoj dimenziji koja našim životima i našem mestu daje posebnu raznovrsnost. Verujem da ćete realizacijom projekta doprineti pokretanju niza tema od javnog života u opštini Vlasotince, pa vam tako želim puno uspeha u radu i da se i dogodine vidimo istim povodom – rekao je predsednik vlasotinačke Bratislav Petrović.
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare