U Vlasotincu počela dvodnevna podela novogodišnjih paketića

VLASOTINCE

Danas je, u hali SRC ,,Vlasina” počela podela novogodišnjih paketića za svu decu do sedam godina. Poslednji petak u odlazećoj godini u vremenu od 10 do 18 časova, kao i danas, opet će biti mesto gde će se najmlađi radovati poklonima, koje im je udelila lokalna samouprava Vlasotinca, koja je za ovu svrhu nabavila 1.300 paketića, za koje je izdvojeno blizu dva miliona dinara .
Mališani su se radovali poklonima, bilo je fotografisanja sa Deda Mrazom, a roditelji dece moćiće da besplatno preuzme fotografije u Parcinoj fotografskoj radnji u centru grada.

  • Podela paketića biće tradicionalna, a u budžetu za narednu godinu već smo zaplanirali potrebna novčana sredstva. Biće novčane podrške za đake prvake, a učenici sedmog razreda dobiće priliku da idu na letovanje. Zaplanirano je da, do 2024. godine uradimo12 dečjih igrališta u selima. Za dve nedelje dočekaćemo ponovo pravoslavnu Novu godinu na platou ispred zgrade opštine, posle pauze zbog korone – rekao je zamenik predsednika opštine Vladimir Kocić, najavivši da će u noći 13.januara 2023.godine Aleksandra Bursać pevati za sve one koji budu u centru grada gde se, već godinama, dočekuje pravoslavna Nova srpska godina. .

  • I TROJKE DOBILE PAKETE
    Tri dame iz lokalne samouprave Tatjana Ilić, Sanja Ristić i Ivana Rajković ispred kabineta predsednika opštine, odnele su paketiće tromesečnim „trojkama“ u Stajkovcu, Vasiliju, Jakovu i Petru, koji su pre tri meseca došli na svet, a iz budžeta opštine njihovim roditeljima je uplaćeno 150.000 dinara.
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare