U Vlasotincu Osnivačka skupština Narodne stranke, izabran Opštinski odbor

VLASOTINCE

U Vlasotincu je danas održana Osnivačka skupština Narodne stranke na kojoj je izabran Opštinski odbor.

Za predsednika Opštinskog odbora jednoglasno je izabran Aleksandar Jović a novoizabrani potpredsednik je Milovan Spasić.

Opštinski odbor će imati još 9 članova.

Osnivačkoj Skupštini su prisustvovali potpredsednik Narodne stranke i šef poslaničke grupe Miroslav Aleksić, potpredsednik izvršnog odbora Nenad Milojičić, kordinator izvršnog odbora Narodne stranke zadužen za Jablanički okrug Jovica Stanković, kao i mnogobrojni članovi i simpatizeri Narodne stranke.

Aleksić je u svom obraćanju posebno ukazao na, kako je rekao “sve afere korupcionaške SNS vlasti (Rio Tinto, Ling Long, Milenium tim, rudnici u Majdanpeku i Boru, pretvaranja Srbije u rudarsku koloniju, izgradnja  minihidroelektrana na Staroj planini, Rupskoj reci u Dadincu, izgradnja stadiona u Loznici, Zaječaru i Leskovcu, izgradnja Nacionalnog stadiona, poslovi Zvonka Veselinovića i Milana Radoičić, devastiranje srpske poljoprivrede, a samim tim i ekonomije i prekomerno zaduživanje).

Osvrnuo se je i na probleme sa, kako je rekao ” našom južnom pokrajinom Kosovom i Metohijom, kojoj aktuelna vlast svakog dana, čineći ustupke, daje legitimitet i elemente državnosti uprkos neslaganja sa građanima i protivrečnosti sa Ustavom Srbije i rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN”.

On je obavestio prisutne da je u Narodnoj skupštini podneo inicijativu za referendum na kome će se građani izjasniti o „Francusko-nemačkom planu“, jer je, dodao je , pitanje Kosova i Metohije važno nacionalno pitanje o kome odluku treba da donesu građani.(kraj) NS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare