U Vlasotincu “7. novogodišnji bazar”

VLASOTINCE
Novogodišnji Deda Mraz na ,,7.Novogodišnjem bazaru” je već stigao u Vlasotince, i kao prethodnih godina ,,skućio” se u centru grada i na platou ispred opštinske zgrade. I došli su gosti zvani i nezvani, a izlagača broj im se ne zna, kao i broj dece koja su trčkala od tezge do tezge kako bi svoj baki i deki pokazali svoj izlagački štand. A onda bi useledilo ono već poznato: ,,Ajde deda brkni se u džep i izvadi crvenu i kupi nešto za mene, pošto mi imamo najbolje igračke”.

I brknu se deda u džep i plati, a unuk Pavle već stigao do drugog prodajnog štanda, gde je bezecirao novu igračku. Pa se deda ponovo brknu u džep. A unuk malo naniže ponovi sve isto, ali deda ode na suprotnu stranu put kuće od unuka i mališan ostade bez kupovne moći.
E, pa vi mladi da znate, nije lako, ponekad, biti i deda.

Kao i svake godine ovim bazarom nudimo kupovinu novogodišnjih poklona koji su napravljeni s ljubavlju. Kupovinom poklona usrećićete nekoga kome je pomoć preko potrebna, a humanost je glavna poruka koju želimo da pošaljemo. Zato budimo humani, podelimo radost i to posebno u vreme praznika – rekla je Olivera Cvetković direktorka Turističke organizacije opštine Vlasotince. Najviše dece i najveća gužve bila je pored samog ulaza u opštinsku zgradu. Deca u dugačkom redu čekaju da dođu na red da ih Ksenija Jović našminka i učini lepšim, što nije bilo predhodnih godina.

Presrećna sam što učestvujem na ovom bazaru i što mogu, da ispunim želju, mnogim mojim drugaricama i drugovima da neke našminkam a sve u celini učinim lepšim. Znano je da se sva lepota ogleda u dečjem osmehu kad ona zatitra na njihovim licima – rekla nam je Kristina Jović dok je sa puno ljubavi ispunjavala želje dece, koja su bila u dugačkom redu na čekanje. Kako nam reče maštovita Ksenija, pre toga je preko tridesetak dece osetilo njenu maštovitost, a još toliko, najmanje, čekalo je na red da bude našminkano.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare