U Trgovištu predsedniku opštine i predsednik Skupštin dobili stanove iako imaju kuće a žive u Vranju

TRGOVIŠTE

U Trgovištu su dodeljeni kadrovski stanovi predsedniku opštine Nenadu Krstiću i predsedniku skupštine opštine Trgovište, Aleksandru Koliću, obojica kadrovi SNS saopštio je Opštinski odbor Narodne stranke u Trgovištu.

Ta stranka navodi da njih dvojica, “pored rodnih i porodičnih kuća koje imaju u Trgovištu, unazad sedam goduna žive u Vranju u kućama koje su izgradili i renovirali za vreme vršenja vlasti u opštini Trgovište”.

” Uživajući sve privelegije, bahaćenje i rasipanje novca gradjana Trgovišta kao i svakodnevno putovanje službenim vozilima na relaciji Vranje-Trgovište-Vranje, prva dva čoveka u Trgovištu dobijaju besplatno stanove koji su namenjeni ugroženim i socijalnim slučajevima”, navodi se u saopštenju ove stranke u kome se dodaje da je ” predsedniku Skupštine Koliću potreban stan kako bi vikendom dolazio i boravio u Trgovištu zbog lova, a na samo 10 metara od zgrade u kojoj će povremeno boraviti nalazi se njegova rodna kuća”.

Inače stanovi su namenjeni socijalno ugroženim stanovnicima kojih ima u velikom broju na teritoriji opštine Trgovište.

Narodna stranka u Trgovištu traži od predsednika opštine Nenada Krstića i predsednika skupštine Aleksandra Kolića, da objasne na osnovu čega su sami sebi dodelili stanove, šta su to uradili za vreme vladavine od šest godina pa su saslužili stanove?

“Takodje tražimo da objasne pod kojim uslovima, koja je to komisija (ako u opšte postoji) i na osnovu čega su baš oni zaslužni da dobiju stanove?

Tražićemo od svih nadležnih institucija da preispitaju ovu pojavu u Trgovištu a ujedno ćemo tražiti sve odluke iz opštinske uprave na osnovu kojih se stanovi dodeljuju”, navodi Narodna stranka.

Predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke Marko Krstić pita ovu dvojicu visokih opštinkih funkcionera kako ih nije sramota da  ponižavaju “

ovaj napaćen i ucenjen narod koga ismevaju ovakvim činom? “

“Imate li trunke morala, griže savesti i stida kada možete da se uselite u stanove koje niste zaslužili da pigledate a ne da dobijete? Objasnite gde su nam gradjani i omladina, zašto se sele i odlaze iz Trgovišta?

Tražimo od predsednika Srbije Aleksandra Vučića da proveri svoje lokalne funcionere kao i odluke na osnovu kojih su dobili stanove?, navodi ova stranka koja “najoštrije osudjuje ovakve pojave”.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o
Проститутки Бишкека