U toku sanacija klizišta u Bresnici

Na deonici regionalnog puta Vranje – Vranjska Banja kod Bresnice izvode se radovi na sanaciji klizišta, koje je, u sredu, obišao gradonačelnik dr Slobodan Milenković sa saradnicima.

Zbog radova na na ovom delu puta saobraćaj se izvesno vreme preusmerava na lokalni put.

Zahvaljujući obećanju ministarke Zorane Mihailović koja je prilikom boravka u Vranju, u januaru, obećala da će finansijski pomoći da ovadeonica bude osposobljena za saobraćaj uveliko se izvode radovi, rekao je gradonačelnik dr Slobodan Milenković.

„Radi se ne samo klizište, već i kolovozna traka i potporni zid u dužini od 164  i visine od pet metara. Vrednost investicije je 32,5 miliona dinara koje obezbeđuje resorno ministarstvo. Radove izvodi preduzeće iz Prešava „Saba Belča“, a rok za završetak je 100 dana. Ono šro je najbitnije, to je da će nakon zatvaranja naplatne rampe ovde  biti  veća frekvencija saobraćaja. Na ovaj način se rešava jedan veliki problem bezbednosti mešta sela Bresnica i kompletnog saobraćaja“, rekao je gradonačelnik.

Predstavnici Mesne zajednice Bresnica su zadovoljni što se izvode radovi. Predsednuik Miloš Antić kaže da je rekonstrukcija ovog dela regionalnog puta od velike važnosti za bezbednost meštana, ali i svih učesnika u saobraćaju.

On ističe da je klizište godinama pravilo probleme, i zahvalan je svima koji su doprineli da ovaj problem uskoro bude rešen.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare