U subotu počinje Superliga

LESKOVAC

Nakon 19 dugih godina dočekali su leskovački ljubitelji rukometa da u Leskovcu mogu da gledaju najbolje srpske rukometne ekipe, jer se „Dubočica 54“ domogla najvišeg ranga takmičenja. U subotu u SRC „Dubočica“ na početak sezone dolazi ekipa „Šamota“ iz Aranđelovca. Utakmica počinje u 18 časova.

Trener Saša Pejčić kaže da je ekipa „Šamota“ izuzetna takmičarska ekipa.

„Sastavljena je od nekolicine dobrih igrača, znaju da se takmiče, što pokazuje i njihov dosadašnji rezultat. Već četiri godine su članovi najelitnije lige i tu mahom u sredini tabele. Mi smo naše pripreme odradili, spremili se i nestrpljivo isčekujemo dan kada će „Dubočica“ ponovo igarti sa našim najboljim klubovima. Ova liga je dosta izjednačena, svako može svakog da pobedi, borba za bodove će biti žestoka i svaka utakmica je derbi. U odnosu na prošlu sezonu sastav ekipe je malo izmenjen, jer su otišli Filipović, Adamović i Arsić, dok su dođli Mađar i Prodanović. Veliko pojačanje predstavlja i to što smo uspeli da zadržimo određene igrače koji su izneli prošlu sezonu, jer u svom sastavu imamo sedam igrača sa strane. Možda angažujemo još jednog igrača, ali o tome ćemo kasnije tokom sezone.“

Rukometaš Aleksandar Marinković poziva navijače da u što većem broju ispune tribine SRC „Dubočica“, kako bi pomogli ekipi da što duže bude član Super „A“ lige i obećava da će srčanošću i borbom na terenu zaslužiti podršku publike.

Direktor kluba Saša Miljković poziva navijače i da prisustvuju promotivnom treningu u petak od 17:30 časova u hali „Dom partizana“.

„Trening je otvorenog tipa, svako koga zanima je dobrodošao da otprati poslednji trening pred početak sezone. Jedino molim navijače da ne prave veliku buku, kako ne bi ometali trening.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare