U selima oko Medvedje struja nestala u subotu u ponoć a u leskovačkoj Elektrodistribuciji kažu da je razlog nevreme od nedelje

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC-MEDVEĐA

A povodom teksta objavljenog na sajtu Regionalne informativne agencije JUGpress a po javljanju čitalaca da šest sela na teritoriji Medveđe nema struju od subote u ponoć reagovala je leskovačka Elektrodistribucija koja navodi da je razlog za ovo zapravo n evreme u nedelju i da su kvar poprav ili jutros.

Evo integralnog dopisa.

“Povodom teksta objavljenog na vašem portalu

https://jugpress.com/citaoci-javljaju-u-sest-sela-kod-medvedje-od-sinoc-nema-struje-niko-ne-reaguje/ , u nastavku šaljemo tačnu informaciju.

Širu teritoriju Ogranka Elektrodistribucija Leskovac je u nedelju 11. februara 2024. zahvatilo olujno nevreme praćeno jakim vetrom, koje je izazvalo kvarove na distributivnoj mreži. Dežurne ekipe Ogranka Elektrodistribucije Leskovac odmah su izašle na teren i u najkraćem mogućem roku sanirale većinu kvarova na mreži. Deo korisnika na teritoriji opštine Medveđa je bio bez napajanja tokom noći zbog nemogućnosti dežurnih ekipa da pristupe mestu kvara u noćnim uslovima na planinskom području. Kvar je saniran u ponedeljak 12.2.2024. godine u jutarnjim satima. Imajući u vidu dužinu nadzemne distributivne mreže i površinu teritorije opštine Medveđa, Ogranak Elektrodistribucija Leskovac ulaže velike napore na održavanju elektroenergetskih objekata u ovoj opštini. Uz redovne aktivnosti, dodatno angažovanje je na rekonstrukciji NN mreže, seči rastinja u koridorima vodova i sl. U slučaju vremenskih nepogoda, angažuju se i raspoložive ekipe iz drugih celina Ogranka kako bi se otklanjanje kvarova brže realizovalo.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare