U saopštenju na sajtu grada se ne pominje da će italijanska firma da zaposli radnike Džinsija

LESKOVAC

Iako je danas, kao rešenje za otpuštene radnike kompanije Džinsi gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović pomenuo kao sigurnu stvar italijansku kompaniju Aunde, to nigde ne piše u zvanično objavljenom saopštenju na sajtu grada.

U ovom tekstu, koji u celini objavljujemo, se samo navodi da je Cvetanović razgovrao sa predstavnicima ove kompanije o “potencijalima za saradnju”.

Oko ovog saopštenja ej cudno i to šzo nije objavljeno juče, kad je sastanak, kako se tvrdi, održan i kako se uvek radi, već tek danas pošto je počela da se podiže velika buka u javnosti zbog otkaza koje je SMS porukama podelio Džinsi.

Evo saopštenja.

“Gradonačelnik Cvetanović održao sastanak sa generalnim direktorom italijanske kompanije Aunde
Gradonačelnik Leskovca dr sc. med. Goran Cvetanović se u svom kabinetu sastao sa predstavnicima kompanije Aunde. Razgovaralo se o potencijalima za saradnju između grada Leskovca i ove kompanije koja želi da pokrene pogon i otvori proizvodnju u našem gradu.

Predstavnici lokalne samouprave grada Leskovca će sutra posetiti Vladu Republike Srbije kako bi detaljnije razgovarali o ovoj potencijalnoj investiciji i Leskovac je od strane predstavnika inostrane kompanije prepoznat kao grad pogodan za realizaciju iste”, navodi se u saopštenju. (kraj) LJS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare